Laat echte momenten en dromerige verbeelding samensmelten in unieke foto’s, waar je naar blijft kijken alsof het een schilderij is. Ga met mij op avontuur en laat je meeslepen door mijn artistieke hand.

Welkom

About me

Wie is Alisha eigenlijk?

WIE IS ALISHA
        EIGENLIJK?

Ik ben een avontuurlijke, gezellige en gevoelige fotografe. Ik ga altijd op zoek naar de mooiste momenten en plaatjes die gevoel vangen. Jullie vastleggen zoals jullie zijn zonder te poseren en teveel eromheen. Puur en echt, liefdevol en ongedwongen. Sleutelwoorden in mijn werk. Wil jij samen dat avontuur aangaan? Laat het vooral even weten via een mailtje! Hopelijk tot snel.

Get in touch

“PHOTOGRAPHY IS THE STORY WE FAIL TO PUT INTO WORDS”

“PHOTOGRAPHY IS THE STORY WE FAIL TO PUT INTO WORDS”

"

“Een sprongetje van maken is nog zacht uitgedrukt haha. Een uur lang gillen en foto's bekijken en niet kunnen geloven wat ik zie komt dichter in de buurt, maar drukt het ook nog niet uit. Wat je ons nu gegeven hebt gaat veel verder dan een mooie fotocollectie.

Het is een legacy voor onze kinderen, waaraan ze ons kunnen herinneren zoals we waren. Wild and free, living life to the fullest. Alisha je bent zo getalenteerd. Bedankt voor jouw visie voor dit project en het grote cadeau van jouw talent.”

Jelle & Joy

Jelle & Joy

Stefan & Lieselotte

Andreas & Rosalie

“Alisha straalt een enorme rust uit, waardoor je je direct ontspannen voelt. Bij haar kun je helemaal jezelf zijn. Bovendien staat ze open voor creatieve ideeën. Als je met een idee komt, pakt ze het stuk voor stuk op en tovert ze het om tot ware pareltjes.”

Stefan &. Lieselotte

Jelle & Joy

Stefan & Lieselotte

Andreas & Rosalie

“Wauww, wat een prachtige foto's!!!
Echt zo kostbaar hoe mooi je ons en onze lieve vrienden en familie op de foto hebt gezet. God heeft jou een bijzonder talent gegeven. :)”

Andreas & Rosalie

Jelle & Joy

Stefan & Lieselotte

Andreas & Rosalie

Kind words

Heb je interesse in het boeken van een shoot, een samenwerking of gewoon een vraag? Vul dan het contactformulier in!

info@unitephotography.nl

Contact

Verzenden

Dank je wel!

Binnen twee dagen neem ik contact met je op